Фото: Неверојатни сателитски фотографии од Земјата

„Земјата како уметност“ се вика книгата која ја објави НАСА која содржи некои од нај фасцинантните слики од Земјата и кои повеќе личат на уметнички дела одошто на фотографии.
Нивната книга „ја слави Земјината убавина во шаблони, облици, бои и земјени текстури, океани, мраз и атмосфера“.
Погледнете ги овие преубави фотографии од Земјата, сликани од Вселената кои ќе ве остават без здив. Уживајте…

„Земјата како уметност“ се вика книгата која ја објави НАСА која содржи некои од нај фасцинантните слики о

Пронајдете не на следниве мрежи: