Фото: Неверојатни тетоважи од македонски тату мајстор

Loading...

Дека кај нас постојат вистински талентирани тату артисти, покажува и оваа галерија од неверојатниот македонски тату мајстор Штрумф.
Тој е е

loading...
Loading...