Фото: Неверојатно – Човек седи во воздух на Пастрмајлијадата во Штип

Loading...

Покрај одличната забава во Штип, и превкусните штипски пастрмајлии, тамошните посетители имаа можност да го видат и ов

loading...
Loading...