Фото: Неверојтни уметнички дела во шишиња со чад

Овој уметник развива нова уникатна техника на сликање.
Во шишињата тој внесува чад, а откако честиците ќе се налепат на стаклото, тој со по

Пронајдете не на следниве мрежи: