Фото: НЕВИДЕН ДЕБАКЛ на СДСМ во Куманово!

Loading...

Тотален дебакл на СДСМ во Куманово!Вечерва во Куманово СДСМ требаше да ја промовира својата програма. Неможејќи да собере околу седумстотини луѓе да ја наполни салата во која беше предвидено да се одржи промоцијата, со автобуси беа донесени партиски членови од Скопје.
За да не биде тоа видливо, автобусите ги паркираа во Албанскиот дел од градот во близина на стадионот Башкими.
Нашата екипа која е на терен во Куманово го забележи тоа и ни испрати фотографии.

Вечерва во Куманово СДСМ требаше да ја промовира својата програма. Неможејќи да собере околу седумстотини луѓе да ја наполни салата во која беше пр

loading...