Фото: НИКОГАШ нема да поверувате колку чини едно кафе на Плаошник!

Loading...

Оваа сметка зборува сама за себе, иако е тешко да се поверува!Се прашуваме до кога ќе има несовесни угостители кои ќе ја уништуваат репутацијата на Охрид.
За едно кафе да се платат толку пари е навистина премногу!

Каде се тие евтини кафиња кои беа рекламирани?

Фото: медиаСе прашуваме до кога ќе има несовесни угостители кои ќе ја уништуваат репутацијата на Охрид.
За едно кафе да се платат толку пари е нависти

loading...
Loading...