Фото: НОЌНА МОРА – Од WC школка излегле над 300 белоушки

Сопствениците на оваа викендичка се уште во шок, а пожарникарите велат: Ова не е крај, уште ќе излегуваат. Септичката јама не е стручно направена.

Пронајдете не на следниве мрежи: