Фото: Ноне нуди марихуана на Фејсбук?!

Loading...

Заводливата и слатка Ноне Неделковска нуди марихуана на Фејсбук?! Сепак не е тоа што мислите…Ноне повторно активна на Фејсбук. Овој пат таа нуди марихуана…

Сепак не е тоа од прва што помисливте. Ноне е доста позната по тоа што го шета целиот свет. Таа посети многу земји, градови, клубови и проба доста интересни работи. 
На својот нов фолдер со фотографии кој го прикачи на својот официјален Фејсбук профил таа напиша интересна реченица. 
Еве за што всушност станува збор. 

 
Ноне повторно активна на Фејсбук. Овој пат таа нуди марихуана…

loading...
Loading...