Фото: Ноне „плукната“ на мајка и!

Loading...

Поп пејачката Ноне Неделковска ја објави фотографијата на денот на нејзиниот Фејсбук профил.Поп пејачката Ноне Неделковска ја објави фотографијата на денот на нејзиниот Фејсбук профил.
На оваа фотографија Ноне е сликана со нејзината мајка. Уште еден доказ дека крушата по круша паѓа, Ноне во голема мера личи на мајка си.
Ете сега знаете од каде пејачката ја наследила својата убавина.
Погледнете ја фотографијата:

Поп пејачката Ноне Неделковска ја објави фотографијата на денот на нејзиниот Фејсбук профил.
На оваа фотографија Ноне е сликана со нејзинат

loading...
Loading...