Фото: Ноне врати се во Македонија!

Loading...

Ноне замина од Македонија, но набрзо почна да се жали од животот во странство…Популарната Ноне на својот Фејсбук профил се пожали од животот во странство.
Таа напиша дека е убаво да си во Норвешка, но не е убаво да платиш 70 евра за такси… додаде дека со истите пари во Велес ќе се возела пола година.
Ноне е многу популарна во Македонија, па дури 60.000 луѓе ја следат на социјалната мрежа Фејсбук. Ние и порачуваме дека треба да се врати во Македонија затоа што веруваме дека на многу Македонци им недостига.
Во продолжение погледнете го нејзиниот Фејсбук статус.Популарната Ноне на својот Фејсбук профил се пожали од животот во странство.
Таа

loading...
Loading...