Фото: Nothing else matters на Охридски

Loading...

Во прилог ви претставуваме како би се испеала познатата нумера „Nothing else matters“ на Охридски :)Еве како би изгледало тоа:

извор:ohrigani.mkЕве како би изгледало тоа:

loading...
Loading...