Фото: Нова танцова двојка – Димитар падна во прегратките на Франц!

Loading...

Дали можеби ќе има нова танцова двојка во „Танцот со ѕвездите“?Водителот Димитар Атанасовски објави интересна фотографија на Фејсбук, на која може да се забележи дека противниците активно вежбаат за нивните настапи.
Но, зар не требаше да вежбаат со нивните понежни половини? Веројатно тие двајца решиле малку да се пошегуваат или  пак можеби да не изненадат наредната емисија? Тоа останува да видиме.
Погледнете ја фотографијата:

Водителот Димитар Атанасовски објави интересна фотографија на Фејсбук, на која може да се забележи дека противниците активно вежбаат за нивните нас

loading...
Loading...