Фото: Новата Мис на Македонија е новинарка од Штип

Loading...

Новата Мис на Македонија е Деспина Царева која победи на изборот одржан во Струмица, во организацијана на модното студио „Црнокрак“.Новата Мис на Македонија е Деспина Царева која победи на изборот одржан во Струмица, во организацијана на модното студио „Црнокрак“.
Деспина Царева е ТВ водителка која за прв пат зачкори на модната писта и веднаш се закити со модна престижна  титула. Прва придружничка е Симона Станковска, (18) од Скопје, додека втора придружничка е Христина Тончевска од Пробиштип.
Погледнете ја целата галерија на ТЗМ.МК и слушнете го нејзиниот гаф во емисијата Утринско будење на Тв Ирис на следниот ЛИНК.Новата Мис на Македонија е Деспина Царева која победи на изборот одржан во Струмица, во организацијана на модното студ

loading...
Loading...