Фото: Новите патриотски патики на Перо Антиќ

Првиот Македонец кој настапува во НБА лигата, Перо Антиќ во понатамошниот тек на најквалитената светска кошаркарска лига ќе настапува во патриотски патики.Првиот Македонец кој настапува во НБА лигата, Перо Антиќ во понатамошниот тек на најквалитената светска кошаркарска лига ќе настапува во патриотски патики.

Патиките ги произведе американаската компанија Најк и се бело-црвени, на едната пишува Скопје, додека на другата патика пишува МКД, пренесува Falanga.com.au

 
Првиот Македонец кој настапува во НБА лигата, Перо Антиќ во понатамошниот тек на најквалитената светска кошаркарска лига ќе настапува во патриотски

Пронајдете не на следниве мрежи: