Фото: Објавена е првата фотографија од ќерката на Џогани

Loading...

Гордите родители уживаат со новиот член на семејството…Пејачката Весна Џогани на 4 јануари ја роди својата ќерка Лаура.
Лаура е второ дете што пејачката го има со сопругот Џоле Џогани. Дека уживаат во улогата на родители изјавија веднаш по излегувањето од болницата. Вчера на Инстаграм популарниот денсер објави фотка од малата Лаура.

Првата фотографија од ноџето на малата Лаура.
Гордите родители уживаат со новиот член на семејството, а судејќи според бројот на лајковите ништо помалку воодушевени не се ни нивните обожаватели, како и другите членови на семејството.Пејачката Весна Џогани на 4 јануари ја роди својата ќерка Лаура.
Лаура е второ дете што пејачката го има со сопругот Џоле Џогани. Дека ужив

loading...
Loading...