Фото: Објавена тајна фотографија од која се срами Марија Шерифовиќ!

Loading...

Еден српски портал, кој има мисија да објавува фотографии од познатите српски ѕвезди, кои се срамат и дефинитивно не сакаат пошироката јавност да ги види, објави тајна фотографија на српската пејачка Марија Шерифовиќ. На фотографијата од која дефинитивно се срами пејачката, чим е објавена на овој српски портал, се гледа дека таа е во друштво на уште една женска личност. 
Опис за фотографијата нема, само има преку 10 илјади прегледи и доста коментари. Јавноста едноставно се шокирала, бидејќи Шерифовиќ не изгледа на себе, на оваа фотографија. 
Некои велат дека таа е доста млада на фотографијата и е оод времето пред да почне да се занимава со музика. 
Што ќе кажете вие на оваа тајна фотографија на Марија Шерифовиќ кооја за жал не успеа да ја сокрие од јавноста?

 
На фотографијата од која дефинитивно се срами пејачката, чим е објавена на овој српски портал, се гледа дека таа е во друштво на уште една женска л

loading...
Loading...