Фото: Од невино и слатко девојче денес стана мета на вулгарности и озборување!

Таа е доста актуелна овие неколку дена, поради „изненадувањето“ кое им го приреди на своите фанови на МТВ музичките награди. 

Пронајдете не на следниве мрежи: