Фото: Од скромна тинејџерка, до најпровокативна старлета на Балканот!

Loading...

Погледнете каква трансформацијаМомците секојдневно уживаат во нејзините провокативни фотографии, а пред седум години таа изгледаше сосема поинаку.
Тогаш популарната старлета не била јавна личност и имала сосема поинаков стил на облекување.
Можете ли да ја воочите сличноста помеѓу 19 годишната девојка на фотографијата, и онаа фотографија која се наоѓа на следната старна

Да, тоа е Сораја! Погледнете каква трансформација!Момците секојдневно уживаат во нејзините провокативни фотографии, а пред седум години таа изгледаше сосема поинаку.
Тогаш популарната старл

loading...
Loading...