ФОТО: Одблиску погледнете ја играта помеѓу мачката и глушецот

Неколку мачки и глувци се фатени во нивната „игра“ на бркање.
Погледнете како изгледа таа нивна игра одблиску.

Пронајдете не на следниве мрежи: