Фото-Оглас: Менувам маж за вибратор…

Loading...

Очигледно немаат проблем само Македонките со „расипаните“ мажи. Па една послободна жена од соседството одлучи тој проблем да го реши преку оглас.
Па убаво во огласот си наведе дека сака замена. Притоа напиша дека би го променила расипаниот маж за вибратор. Го остави својот број од телефон и очигледно очекува некој да ја побара.
Од друга страна напомена дека конечно се „опаметила“. Па не знам колку не убеди дека се опаметила, но како и да е погледнете ја фотографијата.
На следниот ЛИНК може да се потсетите на македонскиот секс оглас. Додека огласот на годината може да го погледнете на ЛИНКОТ.
Очигледно немаат проблем само Македонките со „расипаните“ мажи. Па една послободна жена од соседството одл

loading...
Loading...