Фото: Орално се задоволувале во кантина пред професори и студенти!

Loading...

Работници во една кантина во Кина се “фатени“ од безбедносните камери како имаат секс.Маж и жена, чиј идентитет не е познат имаа орален секс, во близина на една од камерите.
За работата да биде полоша, сето тоа во живо го гледале студенти и професори, кои се наоѓаа на местото каде се објавуваат сите снимки од камерите.

По овој настан работниците биле суспендирани. Маж и жена, чиј идентитет не е познат имаа орален секс, во близина на една од камерите.
За работата да биде полоша, сето тоа во живо го гле

loading...
Loading...