Фото: „Освежувачка оаза“ со Нескафе денес и во Куманово

Шетајки се по кумановскиот плоштад денес налетавме на освежувачката оаза на Нескафе, една од најдобрите герила маркети

Пронајдете не на следниве мрежи: