Фото: Отешево – местото од нашето детство, денес – сцена од хорор филм!

Во овој хотел времето како одеднаш да сопрело. Едно од летувалиштата каде се создадени многу детски спомени на една генерација денес е напуште

Пронајдете не на следниве мрежи: