Фото: Откако изведе секси танц, ќерката на Дино Дворник се оправда на Фејсбук

За да не биде погрешно разбрана, ќерката на Дворник, реши преку Фејсбук да ја објасни целата случка.Пред неколку дена хрватските медиуми објавија фотографии на кои ќерката на Дино Дворник, Ела, изведува секси танц во Зрче и тоа за некое непознато момче.
За да не биде погрешно разбрана, Ела реши преку Фејсбук да ја објасни целата случка.
Погледнете ја галеријата со секси танцот на Ела, и нејзиното оправдување за истиот на ТЗМ.МКПред неколку дена хрватските медиуми објавија фотографии на кои ќерката на Дино Дворник, Ела, изведува секси танц во З

Пронајдете не на следниве мрежи: