Фото: Ова дете го има најдобриот татко во светот

Loading...

Џонас од Џексонвил на Флорида може да се пофали дека го има таткото на годината.
Тој му ја исполнил неговата најголема желба и за роденден му изнајмил кино сала за да може да ги игра неговите најомилени видео игри и да ужива во неограничена количина на сокови и пуканки.
Таткото Тревис го исполнил сонот на своето дете и за 300 долари ја изнајмил салата за 5 часа. Така на својот син му го допуштил оној роденден кој ќе го памети цел живот.

Момчето не ја симна својата насмевка од лицето додека на својата конзола и на големото платно ги играл своите најомилени игри – Call of Duty: Black Ops II, Fallout 3, Minecraft, Terraria, Halo додека на пример Dead Space 2 ја играл само неколку минути со оглед на тоа дека изгледала престрашно на таа резолуција.

Иако звучи дека станува збор за размазено дете, Џонас на своите 13. години е друштвено активен. Со оглед на тоа дека и сам болува од дијабетис тип еден, тој се труди да им помогне и на своите врсници кои боледуваат од оваа болест. Заради тоа неговиот татко одлучил за еден ден да му го исполни сонот и да му дозволи да ужива во се што тој сака.
Џонас од Џексонвил на Флорида може да се пофали дека го има таткото на годината.

loading...
Loading...