Фото: Ова дете порасна во еден извонреден актер!

Loading...

Ќе се сетите ли за кого станува збор?!Тој е албански актер вработен во МНТ. Низа претстави, улоги во филм, филмски награди, пред се за „Џипси Меџик“. Се ожени за водителката Елена Митева, по што во април годинава се роди неговиот син… Погодувате ли за кој актер станува збор?

Тоа е актерот Висар Вишка, кој неодамна побара „да го остават да живее во својата земја“…
 Извор:РепубликаТој е албански актер вработен во МНТ. Низа претстави, улоги во филм, филмски награди, пред се за „Џипси Меџик&ld

loading...
Loading...