Фото: Ова мало детенце, сега е еден од најдобрите музички композитори!

Тој е еден од најпознатите македонски композитори.Тој е еден од најпознатите македонски композитори. Беше првиот кој го форсираше брзиот и модерен звук, а неговите балади пак ќе останат евергрини и наследство од нашето време.
Оваа фотографија е од времето кога тој имал помалку години од колку што има неговото синче сега.
Повеќе на ТЗМ.МКТој е еден од најпознатите македонски композитори. Беше првиот кој го форсираше брзиот и модерен звук, а неговите бала

Пронајдете не на следниве мрежи: