Фото: Ова е доказ дека љубовта е слепа!

Loading...

Доказ дека љубовта е слепа…Некогаш не е важен ни изгледот ни висината, важна е само љубовта… 🙂
А ова е одличен доказ за тоа…
Погледнете…

 Некогаш не е важен ни изгледот ни висината, важна е само љубовта… 🙂
А ова е одличен доказ за тоа…
Погледнете…

loading...
Loading...