ФОТО: Ова е доказ дека плочките на женското тело не се секогаш секси

Loading...

Британската манекенка Џоди Марш несомнено има најдобри стомачни во Холивуд. Британската манекенка Џоди Марш несомнено има најдобри стомачни во Холивуд. Но не сме сигурни дека тие баш добро и стојат.
Џоди Марш се грижи за своето тело и секојдневно тренира, а на стомачните би и позавиделе многу момци…
Но, таа е девојка…Погледнете на следната страна:

Британската манекенка Џоди Марш несомнено има најдобри стомачни во Холивуд. Но не сме сигурни дека тие баш добро и стојат.
Џоди Марш се гри

loading...
Loading...