Фото: Ова е градот, од кој поетите црпат вечна инспирација!

Loading...

Синтра е вистински скапоцен камен на Португалија,град на романтизмот, кој се наоѓа меѓу планина и море и само чека да биде откриен од оние кои не с

loading...
Loading...