Фото: Ова е „најмладата“ студентка во Македонија!

Loading...

Ова е „најмладата“ студентка во Македонија!Секоја чест за амбициозноста и желбата да се продолжи со образованието. 
Денес речиси секој во Македонија по завршувањето на средното образование се решава да продолжи со своето понатамошно образование.
Но, свесни сме дека нашите родители или пак баби и дедовци не пораснале во исто општество како нашето, секако во тоа време се негувале поинакви вредности.
Она, што не радува е дека и од тие генерации постојат луѓе со амбиција како што е Николинка, на која што годините не и претставуваа никаков проблем при запишувањето на факултет.
На следниот ЛИНК погледнете ја најубавата студентка од Сараево.
 Секоја чест за амбициозноста и желбата да се продолжи со образованието. 
Денес речиси секој во Македонија по завршувањето на средното

loading...
Loading...