ФОТО: Ова е најодвратен начин за украсување на лицето!

Loading...

Оnа што овој дечко го има направено со своето лице нема да ве остави рамнодушни. На неговите образи буквално се гледаат неговите заби и јазикот, а покрај тие „дупки“ тој си го украси лицето и со бројни пирсеви и обетки.Фотографијата од дечкото кој буквално си го унакази своето лице, ги запали социјалните мрежи. Во бројните коментари луѓето го осудуваат, притоа наведувајќи дека тоа што му го сторил на сопственото лице е повеќе од одвратно.
Сепак, очигледно е дека овој дечкo сакал да го сврти вниманието на јавноста кон себе и дефинитивно успеа во тоа!
Дали претерал во оваа работа? – Нашиот одговор е да. А што мислите Вие?Фотографијата од дечкото кој буквално си го унакази своето лице, ги запали социјалните мрежи. Во бројните коментари луѓето го осудуваат, притоа нав

loading...
Loading...