ФОТО: Ова е најслаткото поларно мече на светот!

Loading...

Денес е 27 февруари. Денес е меѓународен ден на поларните мечки. Овие прекрасни суштества се соочуваат со глобаното затоплување. И се на листата на

loading...
Loading...