Фото: Ова е најзгодната девојка на „Златната плажа“ во Охрид

Loading...

Велат, една фотографија илјада зборови, затоа уживајте во фотосесијата со моделката Билјана Милеска!Македонија од ова лето има „Златна плажа“ со која може да се пофали. Идеален спој на природната убавина и човековата креативност. На Охридскиот брег со сиот свој раскош од сезонава распослана е оваа модерна плажа направена по највисоките светски стандарди, пишува Вечер.
– Велат, една фотографија илјада зборови, затоа уживајте во фотосесијата со моделката Билјана Милеска, на ТЗМ.МКМакедонија од ова лето има „Златна плажа“ со која може да се пофали. Идеален спој на природната убавина и

loading...
Loading...