Фото: Ова е парот коj ги пробал сите 365 камасутра пози!

Loading...

Ова е парот коj ги пробал сите 365 камасутра пози!Станува збор за Емили Хајли (25) и нејзиното момче Крис Елтрингем (21). Парот тврди дека ги пробал сите 365 љубовни пози кои се опишани во Кама Сутра.
Имено, парот е во врска веќе две години, во 2011 година страста почнала да опаѓа. Девојката добила совет од нејзината мајка дека ќе има подобар секс доколку симне 3Д апликација од древната индиска книга за љубовта. На тој начин го подобриле својот љубовен живот и за три месеци ги завршиле сите 365 пози.
Парот во моментов трага по нов едукативен материјал.Станува збор за Емили Хајли (25) и нејзиното момче Крис Елтрингем (21). Парот тврди дека ги пробал сите 365 љубовни по

loading...
Loading...