ФОТО: Ова е првата жртва на масовниот убиец од Житиште кај Зрењанин!

Дијана Златиќ е првата жртва на масовниот убиец од Зрењанин, кој синоќа со автоматско оружје усмрти пет, а рани дваесет лица.Синиша Златиќ синоќа од автоматско оружје прво ја убил својата сопруга Дијана Златиќ, а потоа продолжил да пука по луѓето кои во тој момент се наоѓале во кафулето Макијато во Житиште кај Зрењанин.
Неговата сопруга и уште една жена подлегнале на повредите на лице место, а останатите три подлегнале на повредите во зрењанинската болница.
Златиќ во оваа прилика ранил уште 20 лица. Убиецот е уапсен и се наоѓа во притвор.
Дијана и Синиша имаат едно заедничко дете, а полицијата се соменва дека ова злосторство е предизвикано од љубомора.
Синиша Златиќ синоќа од автоматско оружје прво ја убил својата сопруга Дијана Златиќ, а потоа продолжил да пука по луѓето кои во тој момент се наоѓ

Пронајдете не на следниве мрежи: