Фото: Ова е селфи на годината, слободно можете да прекинете со сликањето!

Има милион фотографии кои се направени по тоалетите, но оваа дефинитивно е победник!Селфито никогаш не изгледало полудо!
Дечково го крена правењето на селфи на сосема поинакво ниво!
Погледнете зошто оваа фотографија дефинитивно го држи првото место…

Јако е!
Селфито никогаш не изгледало полудо!
Дечково го крена правењето на селфи на сосема поинакво ниво!
Погледнете зошто оваа фотографија

Пронајдете не на следниве мрежи: