Фото: Ова момче сите го загледуваа во задникот- Еве зошто!

Па кој не би го загледал?Дали се работи за нова мода и дали „исцепаните“ фармерки станаа застарена којзнае…
Но ова момче не остана незабележано.
Погледнете зошто….

 
Дали се работи за нова мода и дали „исцепаните“ фармерки станаа застарена којзнае…
Но ова момче не остана незабележано.

Пронајдете не на следниве мрежи: