ФОТО: Ова се предизвикувачките налепници кои Грците ги ставаат на македонските возила!

Како и обично, Грците се однесуваат некоректно кон македонските државјани кои се решаваат да одат на одмор во нивната земја. Оваа фотографија дури и не треба да претставува никакво изненадување.На налепницата стои објаснување дека Грција не ја признава валидноста на знакот МК и дека се противи на грчките закони.
Со оглед на тоа дека нивното хулиганство стивна во последниот период, ова е новиот начин за изживување над граѓаните кои се одлучуваат да се одморат токму на нивните плажи.На налепницата стои објаснување дека Грција не ја признава валидноста на знакот МК и дека се противи на грчките закони.
Со оглед на тоа дек

Пронајдете не на следниве мрежи: