Фото: Ова се прекрасните дечиња на Миркуловски и Мојсовски

Ова се прекрасните дечиња на Миркуловски и Мојсовски!Малата ќеркичка на Филип Миркуловски и малото синче на Наумче Мојсоски ќе ви ги згреат срцата.
 Христијан на свет дојде во мај минатата година, додека ќеркичката на Филип на 14-ти февруари ќе наполни една година.Малата ќеркичка на Филип Миркуловски и малото синче на Наумче Мојсоски ќе ви ги згреат срцата.
 Христијан на свет дојде во мај минатат

Пронајдете не на следниве мрежи: