Фото: Ова се случува кога ќе и дозволите на жената да нарача

Loading...

Дамите секогаш бираат први…Се сложувате ли со изборот на дамата? 
Сеедно… А дали ви е сеедно кога на врата ви ѕвони поштарот? 
Внимавајте, бидејќи поштарот секогаш ѕвони 2 пати! Таа – знае зошто! 🙂
 
Извор: Ohrigani.mkСе сложувате ли со изборот на дамата? 
Сеедно… А дали ви е сеедно кога на врата ви ѕвони поштарот? 
Внимавајте, бидејќи

loading...
Loading...