Фото: Оваа белграѓанка со својот потег ја здиве публиката во Борис Трајковски

Публиката во спортската сала Борис Трајковски вчера буквално здиве откако ја виде оваа белграѓанка како забива топка во кошот. Публиката која дојде да го гледа македонскиот национален тим на дуелот со Литванија за жал немаше можност да види забивање или друга атракција од некој наш кошаркар.
Но, тоа не значи дека не аплаудираше на добрите потези на гостите (на пример кога Клеиза заби со популарно наречен целепин) и атрактивните чирлидерки на белградски Партизан кои ја забавуваа публиката на паузите.
Еден од најинтересните моменти беше кога едната од девојките беше поткрената од колешките и ја заби топката во кошот, по што таа на висина од три метри направи шпага.
Овој потег на блондинката предизвика воодушевување особено кај машкиот дел од публиката кој секако беше во мнозинство во салата.Публиката која дојде да го гледа македонскиот национален тим на дуелот со Литванија за жал немаше можност да види забивање или друга атракција од н

Пронајдете не на следниве мрежи: