Фото: Оваа девојка е најголемата жртва на Фотошоп!

Loading...

Иако често го користат за разубавување и често знаат со него да претераат особено во светот на модата. Но, на оваа манекенка и се случи нешто благо кажано чудно.Се чини дека асиметричниот фустан кој однапред е пократок а одзади подолг, е фантастичен модел. Но, не можеме тоа да го кажеме и за девојката која го носи.
Имено, моделот го носи темнокоса витка манекенка, а на први поглед нејзините нозе изгледаат чудно. Покрај тоа што вообичаено манекенките имаат долги и тенки нозе, сепак нејзините нозе се малку предолги и превитки.
Нема сомневање дека станува збор за Фотошоп. Сепак фотошоп мајсторите малку се заиграле. Погледнете ја фотографијата на следната страна…

 
Се чини дека асиметричниот фустан кој однапред е пократок а одзади подолг, е фантастичен модел. Но, не можеме тоа да го кажеме и за девојката која

loading...
Loading...