Фото: Оваа девојка покажа како НАВИСТИНА изгледа женскиот стомак и стана интернет ХИТ!

Loading...

И покрај бројните навреди, оваа девојка на сите кои имаа проблем со нејзините влакна на стомакот им испрати порака која нема да ја заборават.Можеби не знаевте но и девојките имаат влакна на телото. И додека ова им е познато на многумина, селфито од женски стомак стана вирално бидејќи за многумина на интернет женските влакна беа шокантни.
Откако корисничката на Твитер @irinikanjari ја објави оваа фотографија, следеа бројни навреди на сметка на нејзиниот стомак. Поедини корисници ја нарекоа „чума“ и ѝ порачаа да купи брич наместо долна облека, додека други ја напаѓаа поради тоа  што на сликата не се гледа незиното лице.
Што да јадете за рамен и цврст стомак – Прочитајте ТУКА
И покрај бројните навреди, оваа девојка на сите кои имаа проблем со нејзините влакна на стомакот им испрати порака која нема да ја заборават:

„За секоја порака со омраза која ја добив, ми стигнаа исто толку и убави. Мислам дека девојките можат да прават што сакаат. Никој не би требало да ни диктира што мораме, а што не, да прифаќаме. Ако девојките сакаат да прифатат бричење, нека го прифатат, ако сакаат да прифатат влакна – супер!“
Фановите на фотографијата и се заблагодариле на девојката за нејзиното искрено претставување на женското тело и порачаа дека имаат надеж дека и тие еден ден ќе имаат толкава самодоверба. Можеби не знаевте но и девојките имаат влакна на телото. И додека ова им е познато на многумина, селфито од женски стомак стана вирално бидејќи за

loading...