Фото: Оваа девојка стана Мис Бикини на Балканот

Во изборот на Мис Бикини на Балканоот кој се одржа во хотел казино „Хит“ во Дојран, а во организација на агенцијата Кворум, победи Деспина Царева од Штип. На овој избор на Мис Бикини на Балканот учествуваа 12 девојки од повеќе балкански земји. 
Штипјанката Деспина Царева е 20 гоодишна девојка и е победник на овогодинешниот избор на Мис Бикини на Балканот. Таа ќе ја претставува МАкедонија и целиот Балкан на светскиот избор на Мис Бикини кој ќе се одржи следниот месец во Литванија. 
Па, како ви се допаѓа оваа млада штипјанка?
На овој избор на Мис Бикини на Балканот учествуваа 12 девојки од повеќе балкански земји. 
Штипјанката Деспина Царева е 20 гоодишна дев

Пронајдете не на следниве мрежи: