Фото: Оваа џиновска анаконда усмрти пет луѓе!

Во селото Барселос во Амазон е уловена анаконда долга седум метри.Оваа фотографија ја направи еден од жителите кои учествувале во ловот, но на интернет се појавија гласини дека станува збор за фотомонтажа. Сепак авторот на снимката потврди дека таа е автентична.
Според пишувањето на рбазилските медиуми, кожата и маста од џиновската змија ќе бидат искористени за производство на лекови, со кое се занимаваат жителите на овој регион во земјата.Оваа фотографија ја направи еден од жителите кои учествувале во ловот, но на интернет се појавија гласини дека станува збор за фотомонтажа. Сепак а

Пронајдете не на следниве мрежи: