Фото: Оваа куќа на прв поглед се чини многу мала, но кога ќе ја погледнете внатре…

Алек Лигеским одлучил да направи куќа каква никој нема.
Неговата куќа е многу мала но е направена по основа на камп приколка и потполно е м

Пронајдете не на следниве мрежи: