Фото: Оваа верзија од сликата што стана апсолутен хит во Македонија сигурно не сте ја виделе!

Сликата која стана апсолутен хит во Македонија и понатаму руши рекорди на гледаност на социјалните мрежи. 
Првата верзија која може да ја погледнете тука не престанува да биде најкликана и најкоментирана. 
Во продолжението на сликата која беше испратена од наш читател, се насмеавме малку на сметка на Охрид и Струга, додека пак во третотот продолжение кое може да го погледнете тука се насмеавме на фотографија која е инспирирана од наша емисија, на наша телевизиска програма која е водена од наш познат водител и музичар. 
Овој пат најдовме нова верзија на оваа фотографија. Како би одговориле вие ако некој ви предложи „Ај уш по едно пиво“! 

 Сликата која стана апсолутен хит во Македонија и понатаму руши рекорди на гледаност на социјалните мрежи. 

Пронајдете не на следниве мрежи: