Фото: Овие 12 работи можете да ги најдете само кај Кинезите

Loading...

Колку пати до сега сте биле во некоја кинеска продавница во вашиот град? Мислите дека во нив „нема што нема“? Ќе ве разочараме…Понудата во нив е далеку по слаба од онаа во нивната земја. Дознајте на што се должи сето тоаВи претставуваме 12 работи кои во нашите кинески продавници ги нема во понудата.
1. Крокодили , кои изгледа како да се подготвени за во рерна.

2. Ориз

3. Мешано месо на кинески начин, па на „повелете“! Кој знае од кои се животни е ова месо, а се прашуваме дали е само од животни?

4. Жаби и желки – со оглед на тоа уште колку малку се останати, очигледно дека таму се специјалитет.

5. Евтини ребра – огромна количина

6. Исушени делови рептил. Одберете кое парче најмногу го сакате.

7. Повторно жаби, но кај овие нема дилема дека се свежи, а се чини и пополнички. Идеални за семеен ручек, да речеме неделен ручек.

8. Стапчиња за јадење. Доволно за цело зимо, во случај да се греете на дрва.

9. Патки

10. Овие ви личат на слатки? Се излажавте, станува збор за гранули со говедско.

11. Кожа од главата на свињата, или свински лица како сакате…Повеќе нема потреба да се коментира.

12. Анти-бактериска долна облека за мажи.
Ви претставуваме 12 работи кои во нашите кинески продавници ги нема во понудата.
1. Крокодили , кои изгледа како да се под

loading...
Loading...