Фото: Овие урнебесни фотки од свадба се доказ дека Русите се „Богови на пијанството“

Loading...

Русите се еден топол народ, секогаш спремни за чашка вотка, добра забава и и уште по некоја чашка вотка. Посебно на свадбите.А кога малку ќе претер

loading...
Loading...